Veel gestelde vragen

Wil je nog iets meer weten over het speeddaten in Eindhoven? Bekijk dan hier onze veel gestelde vragen. Hopelijk kun je hier al jouw antwoord vinden!

Waarom speeddaten?

Wij hebben ons gespecialiseerd in het speeddaten omdat dit de beste manier is om in een korte tijd zoveel mogelijk verschillende mensen te leren kennen. Tijdens de speeddate heb je korte gesprekken met meerdere partners, en kun je elkaar belangrijke vragen stellen. Lig je elkaar niet? Dan is de tijd snel afgelopen. Is er een wederzijdse klik? Dan kunnen jullie na de speeddate jullie gesprek privé voortzetten.

Speeddaten: voor wie?

Speeddaten is voor iedereen! Je kunt deelnemen aan één van onze speeddates, ongeacht je leeftijd of seksuele voorkeur. Zo zijn er bijvoorbeeld speeddating events speciaal gericht op expats of de LGBTQ gemeenschap. Twijfel jij of speeddaten iets voor jou is? Schroom niet om ons te contacteren voor meer informatie.

I am an expat, can I join as well?

Yes, expats are welcomed during all our speeddating events. We also host a special expats speeddating event in Amsterdam. You're welcome to come to any event you'd like. The expat speeddating event will be held in English. The regular speeddating events will be in Dutch, but please let the host know that you're an expat, and we'll help you in English.

Wat is inbegrepen tijdens de avond?

Wij vinden het zeer belangrijk dat onze speeddate events vooral gezellig zijn. Daarom worden er, tijdens de korte pauzes, lekkere hapjes en snacks uitgedeeld aan al onze singles. Daarnaast bieden wij je graag een welkomstdrankje aan, om de avond goed te starten. Wil je meer drinken? Dan is dit voor eigen rekening.

Moet ik betalen als ik op de speeddate-wachtlijst kom te staan?

Nee, het is niet verplicht om direct het inschrijfgeld te betalen als je op de wachtlijst wordt geplaatst. Wel zitten er enkele voordelen aan als je wel direct betaalt bij aanmelding. Zo krijg je bijvoorbeeld voorrang wanneer wij last minute nog mensen van de wachtlijst kunnen plaatsen voor een speeddating event. Word je niet geplaatst voor het event? Dan krijg je uiteraard gewoon je geld terug.

Wat is Matchgarantie?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je aan de gehele speeddate hebt deelgenomen, maar toch niemand hebt gevonden met wie je graag het contact zou willen voortzetten. In dat geval bieden wij je graag onze Matchgarantie aan. Met deze garantie mag jij één keer gratis deelnemen aan een volgende speeddate. Natuurlijk krijg je ook tijdens deze nieuwe speeddate een gratis welkomstdrankje en een hapje tijdens de pauze.

Speeddates vanaf €13,98