Online Speeddaten Eindhoven

b3lineicon|b3icon-wine||Wine

Hoe kan ik dat videodaten eigenlijk het beste aanpakken?

Om het videodaten het beste te kunnen aanpakken, hebben wij een e-book opgesteld. Hierin staan de allerbeste tips om jouw speeddates pas echt te laten slagen. Het doel is natuurlijk om een goede match te vinden, en dat gaat jou helemaal lukken na het lezen van dit e-book.

Wat voor informatie kun je dan precies vinden in het e-book? Nou, bijvoorbeeld wat voor vragen je het beste kan stellen. In de paar minuten die je hebt, kun je natuurlijk niet alles vragen. Vragen die wat dieper op iemands persoonlijkheid ingaan zijn in dit geval beter. Dit soort tips, en vele specifieke voorbeelden vind je in het e-book dat je direct ontvangt nadat je je hebt aangemeld. Doe er je voordeel mee!

b3lineicon|b3icon-user-heart||User Heart

Kan ik vooraf nog checken of alles goed werkt?

Bij online speeddaten is een goed-werkende webcam én microfoon van groot belang. Om ervoor te zorgen dat alles goed werkt is het slim om dit van tevoren te testen. Wij hebben hiervoor speciaal onze eigen testpagina ontwikkeld. Wanneer jij je hebt aangemeld op onze website, ontvang je van ons een welkomst-mail. In deze email vind je een link die jou naar onze testpagina leidt. Op deze pagina kun je jouw webcamera en microfoon uitgebreid testen, en eventuele problemen oplossen voordat het speeddate event van start gaat. Wij raden je ten zeerste aan om gebruik te maken van deze link, om vervelende situaties tijdens het speeddaten te voorkomen.

b3lineicon|b3icon-user-check||User Check

Wat voor informatie krijgen andere deelnemers van mij te zien?

Andere deelnemers krijgen alleen jouw voornaam te zien tijdens de online speeddate. Dit geldt andersom ook: jij zult ook alleen de voornaam zien van de singles met wie jij in gesprek bent gedurende het event. Is er echter een wederzijdse match aan het einde van de avond? In dat geval hebben jullie beiden aangegeven dat jullie graag met elkaar verder willen praten. Deze wederzijdse match ontvangt dan jouw e-mailadres, en jij ontvang zijn of haar e-mailadres. Op die manier kunnen jullie na het event gemakkelijk met elkaar in contact komen. Zo kun je elkaar rustig op eigen tempo beter leren kennen en ontdekken of jullie echt een goede match zijn.

Alle evenementen op een rij

Meld je aan voor de agenda en aanbiedingen

Ja, stuur mij updates!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Speeddates vanaf €13,98